Single reizen: op reis, maar niet alleen

Lekker op vakantie en tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoeten? Single reizen bieden een uitkomst. In Nederland zijn er een paar betrouwbare aanbieders die zich hebben gespecialiseerd in reizen voor vrijgezellen. Kies bij voorkeur een bedrijf dat al enige ervaring heeft met single reizen, bijvoorbeeld VillaVibes of SingleVakanties. Single reizen worden naar veel verschillende bestemmingen aangeboden en voor diverse doelgroepen. Hier volgen tips voor leuke vakanties waar je misschien wel je droompartner tegenkomt.

 

Reizen voor singles

Crusj staat voor luxe strandvakanties voor singles tussen de 25 en 40 jaar (HBO+). Crusj staat voor relaxte reizen voor HBO(+) singles in verschillende leeftijdscategorieŽn. Bijna alle vertrekdata zijn gegarandeerd en de man - vrouw verhouding is in balans. Meeting Friends is waar het allemaal om draait bij Crusj. Bij Crusj ben je op vakantie met mensen die hetzelfde willen: plezier maken, goede gesprekken voeren, lachen, heerlijk eten, luieren, maar ook lekker actief bezig zijn.
Bezoek de website van Crusj

 

Shoestring - Singlereizen

Shoestring verzorgt avontuurlijke reizen voor singles. Kies voor een week JordaniŽ of twee weken naar Marokko Zuid. Om je heupen los te gooien in Latijns-Amerika, kun je twee weken op reis in Cuba of BraziliŽ. Op Madagascar ga je op zoek naar de lemuren en kom je de baobabbomen tegen. Ook India, China en vele andere bestemmingen behoren tot de mogelijkheden. Alle deelnemers kiezen bewust voor een single reis. Juist omdat je alleen reist, is het makkelijk om snel contact met anderen te leggen. Zo ontmoet je vrienden, reismaatjes, en misschien een leuke partner.

Bezoek de website van Shoestring

Met andere singles op vakantie gaan is allang geen taboe meer. En juist als het economisch moeilijk gaat, blijken vakantie voor singles juist in trek. Grote aanbieders in de reisbranche signaleren dat single vakanties erg populair zijn tijdens de crisis, met name de reizen naar verre bestemmingen.